MERK

Bekijk collectie

ASTRONOMY, TIME IN ITS PUREST FORM

Astronomy, time in its purest form is dé inspiratie-bron voor Nederlands bekendste horlogemaker. In 1974 begon Christiaan van der Klaauw voor zichzelf en presenteerde hij zijn eerste eigen klok met astronomische complicaties.
Het was het begin van een prachtig verhaal. Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches is het enige atelier ter wereld dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van exclusieve, handgemaakte astronomische horloges.De mechanische kunstwerken, van het indrukwekkende ‘Christiaan van der Klaauw Planetarium’ – met het kleinste mechanische planetarium ter wereld – tot de ‘Christiaan van der Klaauw Real Moon Joure’ – met de meest accurate 3D maanfase ter wereld – worden in dit atelier in Heerenveen in Nederland ontworpen en gefabriceerd.

Al deze prachtige uurwerken zijn gemaakt met veel aandacht voor detail en alleen de beste materialen worden gebruikt voor onze collectie. Wij produceren in zulke kleine hoeveelheden per jaar dat elk horloge kan worden gezien als een limited edition. Alle horloges van Christiaan van der Klaauw zijn dan ook genummerd.

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om de collectie van Christiaan van der Klaauw te bewonderen. Onder het genot van een kopje koffie presenteren wij u graag dit bijzonder horlogemerk.

7.650,00 (incl. 21% BTW)
29.950,00 (incl. 21% BTW)
7.550,00 (incl. 21% BTW)
22.950,00 (incl. 21% BTW)
8.450,00 (incl. 21% BTW)
8.450,00 (incl. 21% BTW)

Merken